050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Valbeveiliging voor op Plat Dak | Dak Safety Noord

Werken op het dak kan erg gevaarlijk zijn, goede valbeveiliging is daarom ook op een plat dak van groot belang. Van advies, implementatie tot nazorg kan Dak Safety Noord u helpen. Wij bieden bijvoorbeeld klimmaterieel, tijdelijke valbeveiliging en permanente valbeveiliging. Alles wat u nodig hebt voor een klus op het dak!

Veilig werken op een plat dak

Afhankelijk van uw klus zijn er verschillende oplossingen voor valbeveiliging op plat dak. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, daarom beginnen wij graag met Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Zo kunnen wij u een advies uitbrengen over de benodigde valbeveiliging op het platte dak. Daarna kunnen wij professioneel dit advies uitvoeren en doen wij ook het onderhoud. Zo vindt u alles voor valbeveiliging onder een dak. 

Gratis offerte aanvragen

Valbeveiliging platte dakendak safety noord valbeveiliging plat dak

Klimmateriaal

Dak Safety Noord is de specialist die ervoor zorgt dat al uw valbeveiliging aan de wetgeving voldoet. Ongeschikt klimmateriaal is vaak de oorzaak van een ongeluk, u doet er dus verstandig aan om hier een expert voor te vragen. Dak Safety Noord kan u onder andere voorzien van een kooiladder, reformladder, telescoopladder, valbeveiligingsharnas, vanglijnen, karabijnhaak of schokdemper. Neem contact op voor meer klimmaterieel, we vertellen u graag meer over wat wij allemaal hebben.

Permanente valbeveiliging

Een optie voor permanente valbeveiliging is een gebiedsbegrenzingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de persoon die op het platte dak werkt niet tot de rand van het dak kan komen. Dit is dan ook een valbeveiliging die we de voorkeur geven. Alleen wanneer dit echt niet mogelijk is, bieden we een valbeveiligingssysteem. Dit is met een valstopsysteem, de persoon kan dus wel vallen maar niet de grond raken. Bij beide valbeveiligingen wordt gebruik gemaakt van een Soprasafe verankeringssysteem.

Tijdelijke valbeveiliging

Voor tijdelijke valbeveiliging op een plat dak zijn er dakrandbeveiligingen. Ook voor deze tijdelijke hekwerken en randbeveiliging gelden verscheidene regels. Dak Safety is de specialist die u hiervan ontzorgt. 

Dak Safety Noord, uw specialist in valbeveiliging

We helpen u graag met uw valbeveiliging. Zo voldoet u aan alle wetgeving, heeft u alles in een keer geregeld en heeft u het beste beveiligingsmaterieel! Neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord