050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Klimmaterieel voor veilige dakwerkzaamheden

De specialist op het gebied van Klimmaterieel

Elke dag vinden er ongelukken plaats met klimmaterieel. In veel gevallen is de aanleiding hiervoor de manier van werken en het gebruik van het klimmaterieel. Maar ook slecht onderhouden en ongeschikt materieel kan een oorzaak zijn van deze ongelukken.  Om deze reden is er een speciale wetgeving omtrent klimmaterieel. Het klimmateriaal moet voldoen aan al deze normen en eisen.  

Regel uw klimmateriaal bij Dak Safety Noord

Begint u aan een nieuw project, of heeft u klimmaterieel nodig voor een andere reden? Dak Safety Noord is uw specialist op het gebied van klimmateriaal. Onze experts helpen u graag met een aanbod aan kwaliteit klimmaterialen. Bovendien kunt u geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Klik op de knop of neem contact met ons op: 050 - 2600008

Gratis offerte aanvragen

Veiligheid is namelijk één van de belangrijkste zaken binnen de bouw. Het is dan ook ontzettend van belang dat het klimmaterieel op de bouwplaats voldoet aan alle veiligheidsnormen en eisen. Dak Safety Noord is specialist op dit gebied en zorgt ervoor dat op uw bouwplaats het klimmaterieel voldoet aan alle normen en eisen. Het klimmaterieel dat op uw bouwlocatie nodig is, wordt dan ook zorgvuldig geselecteerd en opgesteld. Zo bent u verzekerd van een veilige werkomgeving voor uw personeel. 

Dak Safety Noord KlimmateriaalDak Safety Noord Klimmateriaal

Alles wat u over klimmaterieel moet weten

Ladders, ze zijn er in vele vormen en maten. Maar wat zijn belangrijke punten bij het opstellen van deze ladders. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de belangrijkste zaken.

Naast deze regels zijn er nog een aantal andere belangrijke punten waar rekening mee gehouden dient te worden. Dak Safety Noord selecteert voor u het juiste klimmaterieel en geeft u inzicht in de dingen die wel en niet mogen.

Vraag een gratis offerte aan

Dak Safety Noord Kooiladder

Voor wie verzorgen wij het klimmaterieel?

Ons klimmaterieel wordt door veel verschillende bedrijven en instellingen gebruikt. Ons klantenbestand varieert dan ook van Bouwbedrijven en Schilders tot VVE beheerders en onderhoudsbedrijven.

Het juiste klimmaterieel voor uw werkzaamheden

Bent u voor uw werkzaamheden het beste geholpen met een reformladder of dient de ladder goed verplaatsbaar te zijn en heeft u meer behoefte aan een telescoopladder?  Dak Safety Noord selecteert voor u het juiste klimmaterieel voor uw werkzaamheden. Wij leveren een compleet assortiment klimmateriaal uit voorraad, uiteenlopend van kooiladder en reformladder tot aan telescoopladder. 

Wilt u meer weten of meer informatie opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met  de selectie van het juiste klimmaterieel.

Stel uw vraag!

Gratis dakinspectie aanvragen   Advies aanvragen

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Klimmaterieel Dak Safety Noord