050-2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Valbeveiliging schuin dak | Veilig werken op een hellend dak met Dak Safety Noord

Wanneer u een klus heeft op een schuin dak is het belangrijk om de veiligheid goed te waarborgen. Dak Safety Noord biedt u klimmaterieel, permanente valbeveiliging of tijdelijke valbeveiliging. Zo bent u verzekerd dat u ongevallen op het schuine dak voorkomt en aan de wetgeving voldoet.

Werken op schuine daken

Welke valbeveiliging voor u geschikt is hangt onder andere af van de soort en duur van het project. We kijken graag samen met u naar welke valbeveiliging u nodig bent op het schuine dak. We kijken tijdens een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) naar de veiligheidssituatie op het dak. Na deze inspectie brengen wij een advies uit over welke valbeveiliging u nodig hebt. Deze valbeveiliging moet ieder jaar gekeurd worden, ook dit kan Dak Safety Noord voor u regelen. Zo kunt u voor het gehele pakket bij ons terecht. 

Klimmaterieel voor een klus op een schuin dak

Doordat er vaak ongevallen plaatsvinden met klimmaterieel op een schuin dak moet het materiaal nu aan speciale wetgeving voldoen. Dak Safety Noord is hier specialist in en biedt alleen valbeveiliging die aan alles voldoet. Aan klimmaterieel bieden wij bijvoorbeeld een kooiladder, reformladder, telescoopladder, valbeveiligingsharnas, vanglijnen, karabijnhaak of schokdemper. Neem contact op voor meer klimmaterieel, we vertellen u graag meer over wat wij allemaal hebben.

Valbeveiliging

Valbeveiligingssystemen voor een schuin dak gaat doormiddel van een kabelsysteem aan vaste ankers. Dit kan zowel permanente als tijdelijke valbeveiliging zijn. Het valbeveiligingssysteem zorgt ervoor dat de medewerker niet tot de grond kan vallen. Het is zeer geschikt voor werkzaamheden bij de dakranden of op een hellend dak.  De bevestiging van het ankerpunt is hierbij het belangrijkste, maar ook een schokdemper is belangrijk.

Dak Safety Noord denkt met u mee

We kijken graag met u naar wat er voor uw klus nodig is aan valbeveiliging. Op een schuin dak is het namelijk erg belangrijk dat u met een specialist werkt. Hiermee voorkomt u ongelukken en bent u ook verzekerd dat u aan de wetgeving voldoet. Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer over valbeveiliging.

Schuin Dak Veilig Werken

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Locatie Dak Safety Noord

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050-2600008


info@daksafetynoord.nl

Sitemap

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord