050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Valbeveiliging met Dak Safety Noord

De valbeveiligingsexpert in Groningen

Bij werkzaamheden aan daken wordt vaak op grote hoogte gewerkt. Vanaf 2,5 meter of hoger is vallen extra riskant en wordt er daadwerkelijk gesproken over werken op hoogte. Om veiligheid voor vakmensen te garanderen is het  verplicht om vanaf deze hoogte gebruik te maken van veiligheidsmiddelen. Zo stellen Europese richtlijnen dat bijvoorbeeld ladders op deze hoogte niet meer gebruikt mogen worden en dat valbeveiliging het project moet ondersteunen.

Heeft u informatie, advies of hulp nodig om uw dak veilig te houden? Onze vakmensen staan voor u klaar, zo is uw dakveiligheid altijd snel geregeld! Of het om tijdelijke of permanente dakveiligheid gaat, een dak onderhoud of iets anders, wij staan voor u klaar. U kunt geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aanvragen. Klik op de knop of neem contact met ons op: 050 - 2600008

Gratis offerte aanvragen

Altijd een veilig dak met Dak Safety Noord

De medewerkers van Dak Safety Noord zijn professionals die met liefde voor hun vak ervoor zorgen dat u veilig het dak op kunt. Met hun betrokkenheid en oog voor detail kunnen ze u helpen met:

Valbeveiliging dak safety noord

  Risico en regels bij valbeveiliging

  In sommige gevallen is er sprake van verhoogd valrisico, zelfs als de veiligheidsgrens van 2,5 meter nog niet bereikt is. U kunt hierbij denken aan werken boven water, op verkeerswegen of nabij uitstekende delen.

  Is er bij uw project sprake van valgevaar? Houd er dan rekening mee dat valgevaar altijd, bij elke hoogte, opgenomen dient te worden in een Risico-Inventarisatie en – Evaluatie (RI&E) meegenomen te worden als een potentieel risico. In het Arbobesluit 3.16  kunt u meer lezen over voorzieningen bij valgevaar.

  Kopen van valbeveiliging 

  Werkt u veel in de hoogtes en heeft u nog geen valbeveiliging rondom uw dak? Dan is het een noodzaak om dit aan te schaffen, dit betreft de wet en regelgeving rondom werken in hoogtes. Bij Dak Safety Noord bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen voor uw dak beveiliging. Want wat is er belangrijker dan het garanderen van veiligheid van uw werknemers of u zelf. 

  Tijdelijke valbeveiliging

  Bent u meer geïnteresseerd in het huren van tijdelijke valbeveiliging? Dan bent u ook bij Dak Safety Noord aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op tijdelijke valbeveiliging.

  Vraag een gratis offerte aan

  Veilig op hoogte

  Bent u van plan om in Groningen of ergens anders in Nederland werkzaamheden op hoogte uit te (laten) voeren ? Dan is Dak Safety Noord uw perfecte partner. Wij installeren veilheidssystemen en verzekeren u kennis en kunde op het gebied van veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

  Met ons brede assortiment aan middelen kunnen wij uw valbeveiliging garanderen en de hoogst mogelijke bescherming bieden tegen vallen bij het werken op hoogte.  Voor meer informatie over valbeveiliging of onze andere diensten van Dak Safety Noord kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag horen we van u, of zien we u terug op onze locatie.

  Stel uw vraag!

  Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

  Sitemap

  Valbeveiliging

  Dakveiligheid

  Service & onderhoud

  Projecten

  Over ons

  VCA Keurmerk

  Bel Dak Safety Noord

  Valbeveiliging is erg belangrijk

  slogan

  050 - 2600008

   

  info@daksafetynoord.nl

  De Vlasakker 36
  9781 LH Bedum

  Locatie Dak Safety Noord

  Neem contact op met Dak Safety Noord

  Mail Dak Safety Noord

  Contact


  Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

  Dak Safety Noord