050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Service & Onderhoud van Dak Safety Noord

Onze verschillende services

Dak Safety Noord is een bedrijf met veel ervaring in valbeveiliging en beschermingsmiddelen in de omgeving van Groningen en in heel Nederland. Hieronder ziet u enkele diensten van ons.

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Met behulp van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) brengt het totaalconcept van Dak Safety Noord de veiligheidssituatie op een dak volledig in kaart. Een gecertificeerde inspecteur inventariseert ter plekke de aanwezige veiligheidsrisico’s. De visuele waarnemingen van de inspecteur worden vertaald in een rapportage. In deze rapportage wordt verslag gedaan van de bestaande veiligheidssituatie op het dak. Daarnaast bevat de rapportage een advies (evaluatie) om de veiligheid op het dak te verbeteren. Deze aanbevelingen kunnen bestaan uit diverse oplossingen voor veilig werken op hoogte, zoals permanente veiligheidsvoorzieningen (bijvoorbeeld in de vorm van dakankers) en tijdelijke veiligheidsvoorzieningen (bijvoorbeeld in de vorm van dakrandbeveiliging). Lees hier meer over RI&E.

Vraag een gratis offerte aan

Keuringen en herkeuringen

Op het moment dat een gecertificeerde dakverwerker een valbeveiliging plaatst, bijvoorbeeld een dakanker, is deze volgens de wet automatisch gekeurd. Daarnaast schrijft de wetgeving voor dat veiligheidsproducten op het dak elk jaar opnieuw moet worden gekeurd. Dakverwerkers kunnen de jaarlijks verplichte herkeur van ankerpunten ook in eigen beheer doen al dan niet i.c.m. een onderhoudscontract. Hierdoor is een optimale veiligheid van valbeveiligingssystemen altijd gewaarborgd.

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Levering en registratie

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) die worden gebruikt op het dak moeten elk jaar opnieuw worden gekeurd. Dakverwerkers hebben de mogelijkheid om deze verplichte jaarlijkse herkeur door Dak Safety Noord te laten uitvoeren. Om deze herkeur te waarborgen, registreert Dak Safety Noord de levering van alle veiligheidsproducten. Zodra het product na een jaar moet worden herkeurd, brengt Dak Safety Noord de opdrachtgever hiervan tijdig op de hoogte. Het certificaat van registratie dient bij de Opdrachtgever aanwezig te zijn. Dit geldt ook voor het certificaat van de herkeur.

Meer weten over Dak Safety Noord?

Wilt u meer weten of meer informatie opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met een advies voor de juiste valbeveiligingssystemen en producten tijdens uw dakwerkzaamheden.

Stel uw vraag!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Experts in beveiligingsmateriaal

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

safety noord