050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Klimmateriaal | Assen

De specialist op het gebied van klimmateriaal

In Nederland vinden er elke dal veel ongelukkigen plaats met klimmateriaal. In veel gevallen komt dit door de manier hoe ermee gewerkt wordt en het gebruik van klimmateriaal. Ook komt het vaak door slecht onderhoud of het gebruik van ongeschikt materiaal. Deze ongelukken komen ook voor in Assen. Om deze reden is er een speciale wetgeving over klimmateriaal. Het klimmateriaal moet tegenwoordig voldoen aan een aantal normen en eisen.

Tegenwoordig is veiligheid één van de belangrijkste zaken binnen de bouw. Dit is de reden waarom er tegenwoordig het klimmateriaal op de bouwplaats moet voldoen aan alle veiligheidsnormen en eisen. Gelukkig is Dak Safety Noord specialist op dit gebied en helpt u graag met het uitzoeken van de juiste klimmaterialen. Wij zorgen ervoor dat alle materialen voldoen aan alle normen en eisen. Zo bent u verzekerd van een veilige werkomgeving van uw personeel.

Wat moet u weten over klimmateriaal? 

Zoals u weet zijn er tegenwoordig veel verschillende ladders. Ladders zijn er in verschillend vormen en maten. Maar wat zijn de belangrijkste punten bij het opstellen van deze ladders? Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de belangrijkste punten.

•    De maximale toegangshoogte van een dak mag bij een staande ladder maximaal 10 meter zijn.
•    De ladder mag door maximaal één persoon tegelijk gebruikt worden.
•    De ladder dient tenminste 1 meter boven het dak uit te steken.
•    Het hellingspercentage van de ladder moet tussen de 65 en 75% liggen.
•    Een ladder dient stabiel opgesteld te zijn en moet zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde geborgd zijn.
•    De ladder dient uitsluitend gebruikt te worden als middel om op en van het dak te komen.
•    Dakbedekkingsmaterialen mogen niet via de ladder vervoerd worden.

Naast deze regels zijn er nog een aantal andere belangrijke punten waar rekening mee gehouden dient te worden. Dak Safety Noord selecteert voor u het juiste klimmaterieel en geeft u inzicht in de dingen die wel en niet mogen.

Voor wie verzorgen wij het klimmaterieel?

Ons klimmaterieel wordt door veel verschillende bedrijven en instellingen gebruikt. Ons klantenbestand varieert dan ook van Bouwbedrijven en Schilders tot VVE beheerders en onderhoudsbedrijven.

Het juiste klimmaterieel voor uw werkzaamheden

Bent u voor uw werkzaamheden het beste geholpen met een reformladder of dient de ladder goed verplaatsbaar te zijn en heeft u meer behoefte aan een telescoopladder?  Dak Safety Noord selecteert voor u het juiste klimmaterieel voor uw werkzaamheden. Wij leveren een compleet assortiment klimmateriaal uit voorraad, uiteenlopend van kooiladder en reformladder tot aan telescoopladder.

Wilt u meer weten over het klimmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met  de selectie van het juiste klimmaterieel.

 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord