050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Dakveiligheid | Drenthe

Veilig het dak op in Drenthe

Als gebouweigenaar, opdrachtgever, aannemer of werknemer bent u verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werksituatie op het dak. Het is dan aan u de taak om ervoor te zorgen dat vanaf een hoogte vanaf 2,5 meter geen risico tot vallen is. Kiest u voor Dak Safety Noord actief in Drenthe om deze veiligheid te garanderen en onnodige risico's te vermijden?

Gaat het om een kortdurende werkzaamheden aan het dak of de systemen van het dak? Dan mag u werken met persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze moeten wel vastgezet worden aan de ankeringspunten en/of kabelsystem die aantoonbaar getest zijn. Zijn het langdurige werkzaamheden? Dan is het handiger om een val beveiligingssystemen en/of geschikte dak toetreding te laten installeren. Wij helpen u graag bij kortdurende en langdurige werkzaamheden in Drenthe.

Investeer in dak veiligheid

Voor veiligheid op platte en hellende daken biedt Dak Safety Noord uitkomst. Met praktische oplossingen in combinatie met aanvullende diensten zoals registraties en keuren, bent u verzekerd van veilig, verantwoord en rendabel op daken. Bij ons staat veiligheid voorop. Om u daarmee te helpen voorzien we u graag van:

•    Duurzame systeemoplossingen voor het complete dak
•    Een allesomvattend assortiment onder één dak
•    Unieke garanties en zekerheden
•    Omvangrijk eigen dienstenpakket, waaronder Risico-inventarisatie & Evaluatie (RIE), keuringen en productregistraties

Dak veiligheid met Dak Safety Noord

Wilt u meer weten over dak beveiliging? Wij helpen u graag, wij kijken naar de beste optie voor uw dak. Naam gerust contact met ons op en u wordt geholpen door een van onze professionele medewerkers.

Dak Safety Noord zal u altijd en in heel Drenthe deskundig advies geven over wat er wel en niet mogelijk is. Daarbij hanteren wij uiteraard scherpe prijzen en kunt u genieten van eerlijk voordeel.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord