050-2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Dakveiligheid met Dak Safety Noord

Veilig het dak op in heel Nederland

Als gebouweigenaar, opdrachtgever, aannemer of werknemer bent u verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werksituatie op het dak. Dakveiligheid is dus erg belangrijk. Het is dan aan u de taak om ervoor te zorgen dat vanaf een hoogte vanaf 2,5 meter geen risico tot vallen is. Kiest u voor Dak Safety Noord om deze veiligheid te garanderen en onnodige risico's te vermijden?

Heeft u te maken met kortdurende werkzaamheden aan het dak of aan de systemen op het dak? Dan mag men werken met persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze dienen wel vastgezet te worden aan daarvoor bedoelde ankeringspunten en/of kabelsystemen die aantoonbaar getest zijn. Heeft u een langlopende project met meerdere werkzaamheden? Dan is het raadzaam om een valbeveiligingssysteem en/of geschikte daktoetreding te laten installeren. Bij zowel lange en kortdurende werkzaamheden is Dak Safety Noord u graag van dienst. Niet alleen in het mooie Groningen, maar door heel Nederland. 

Investeer in dakveiligheid

Voor veiligheid op platte en hellende daken biedt Dak Safety Noord uitkomst. Met praktische oplossingen in combinatie met aanvullende diensten zoals registraties en keuren, bent u verzekerd van veilig, verantwoord en rendabel op daken. Bij ons staat veiligheid voorop. Om u daarmee te helpen voorzien we u graag van:

  • Duurzame systeemoplossingen voor het complete dak
  • Een allesomvattend assortiment onder één dak
  • Unieke garanties en zekerheden
  • Omvangrijk eigen dienstenpakket, waaronder Risico-inventarisatie & Evaluatie (RIE), keuringen en productregistraties

Wilt u meer lezen over de dakveiligheid regelgeving? Klik dan  hier .

Dakveiligheid met Dak Safety Noord

Wilt u weten welke vorm van beveiliging de beste optie is voor uw dak of wilt u meer informatie over onze verschillende diensten en mogelijkheden? Neem dan gemakkelijk contact op met een van onze professionele medewerkers in Groningen.

Dak Safety Noord zal u altijd en door heel Nederland deskundig advies geven over wat er wel en niet mogelijk is. Daarbij hanteren wij uiteraard scherpe prijzen en kunt u genieten van eerlijk voordeel. 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Locatie Dak Safety Noord

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050-2600008


info@daksafetynoord.nl

Sitemap

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord