050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

 Dakbeveiliging Veendam

Waarom dakbeveiliging in Veendam?

Wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd op het dak door u of uw werknemers op daken van 2,5 meter hoogte, is het erg belangrijk dat er voldoende beveiliging aanwezig is. De kans op schade bij een val van 2,5 meter is aanzienlijk aanwezig. Daarom is het essentieel dat er voldoende beschermsystemen aanwezig zijn om de werksituaties veilig te maken. 

Er zijn twee soorten beschermingsmiddelen die beschermen tegen vallen:

Wat zijn gebiedsbegrenzingsystemen?

Gebiedsbegrenzingsystemen zorgen ervoor dat personen die op het dak werken beschermd worden tegen het vallen door middel van een vallijn. Deze vallijn wordt op twee meter van de valrand geplaatst. Door een goed beschermingmiddel met een korte lijn van twee meter zal het vallen voorkomen.

Dit systeem is zeer geschikt op toe te passen op plaatsen waar niet direct valgevaar heerst, het zorgt voor een goede werksfeer.

Wat zijn valbeveiligings- of opvangsystemen?

Opvangsystemen zijn perfect voor plaatsen waar direct valgevaar heerst. De volgende werkzaamheden sluiten hierbij aan:

Om aan de voorwaarden omtrent veiligheid te voldoen kan er op deze plaatsen een val-stopsysteem worden geplaatst. Dit systeem sluit niet uit dat mensen vallen, maar zij zullen worden opgevangen door een systeem wanneer zij vallen. Het systeem biedt minder veiligheid dan een systeem voor gebiedsbegrenzing. Dit systeem moet dus worden gebruikt wanneer gebiedsbegrenzing écht onmogelijk is.

Voorwaarden bij het aansluiten van valbeveiliging:

Dakbeveiliging Veendam bij Dak Safety Noord

Valbeveiliging is ontzetten belangrijk wanneer u en uw werknemers werkzaamheden op het dak verrichten. Dak Safety Noord is gespecialiseerd op het gebied van valbeveiliging. Wij geven advies over valbeveiliging en wij leveren de benodigde producten voor deze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over permanente dakbeveiliging in Veendam of omgeving? Neem snel contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Tevens geven zij u passend advies over de juiste valbeveiliging.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord