050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Dakbeveiliging | Delfzijl | Dak Safety Noord

Veilig op het dak in Delfzijl

Wanneer u nou gebouweigenaar, opdrachtgever, aannemer of werknemer bent, u bent verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werksituatie op het dak. Aan u de taak om ervoor te zorgen dat het personeel dat op een hoogte van 2,5 meter werkt geen risico loopt om te vallen. Dak Safety Noord is actief in Delfzijl en omgeving om veiligheid te garanderen en risico's te vermijden. 

Wanneer het gaat om kortdurende werkzaamheden op het dak is het verstandig om persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken. Deze moeten worden vastgezet met ankeringspunten of kabelsystemen die aantoonbaar getest zijn.

Wanneer het gaat om langdurige werkzaamheden is het praktischer om val-beveiligingssystemen of een daktoetreding te installeren. Wij adviseren en helpen u graag bij kort- en langdurige werkzaamheden.

Investeer in dakveiligheid

Veiligheid op platte en helende daken is belangrijk. Dak Safety Noord helpt u hier graag bij. Met oplossingen met aanvullende diensten zoals registraties en keuren, bent u gegarandeerd van een veilig, verantwoord dak. Bij Dak Safety Noord staat veiligheid op nummer één. Om hierbij te ondersteunen voorzien we u graag van:

Meer weten over dakbeveiliging?

Dak Safety Noord helpt u graag. Wij zoeken de beste oplossing voor uw dak. Neem contact met ons op en u wordt snel geholpen door één van onze medewerkers.

Dak Safety Noord geeft u altijd deskundig advies over de mogelijkheden. Wij hanteren scherpe prijzen en u kunt genieten van dit voordeel.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord