050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Dak- en valbeveiliging

Waarom dak- en valbeveiliging?

Wanneer uw bedrijf op het dakwerkzaamheden uitvoert, bent u als ondernemer verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkmilieu op het dak. Wanneer uw personeel vanaf 2,5 meter werkt  is het aan u om te zorgen dat zij geen risico lopen tot vallen. Dak Safety Noord helpt u hier graag bij! Wij zijn u niet alleen van dienst in Groningen, maar door het hele land!

Welke veiligheidsvoorzieningen zijn geschikt?

Wanneer u te maken heeft met werkzaamheden op het dak die van korte duur zijn, is het raadzaam om te werken met persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze beschermingsmiddelen zijn bedoeld om vast te zetten aan geteste ankeringspunten of kabelsystemen. Wanneer er langlopende projecten plaatsvinden is het raadzaam om valbeveiligingssystemen en daktoetreding toe te passen.

De juiste veiligheidsvoorzieningen voor uw situatie

Wij van Dak Safety Noord selecteren voor u het beste klimmateriaal passend bij uw situatie. Tevens leveren we een assortiment klimmateriaal uit onze voorraad. Dit kan uiteenlopen van:

Dak en valbeveiliging regelgeving

Om de veiligheid van iedereen die dak werkzaamheden uitvoert zijn er tegenwoordig strenge regels waar u zich aan moet houden. De regels rondom dak veiligheid waar u zich aan moet houden zijn afhankelijk van de werkzaamheden en het dak zelf. Bij Daksafety Noord hebben wij alles wat u nodig kan hebben om veilig aan een dak te werken.

Dakveiligheid met Dak Safety Noord

Wilt u weten welke vorm van beveiliging de beste optie is voor uw dak of wilt u meer informatie over onze verschillende diensten en mogelijkheden?

Dak Safety Noord zal u altijd en door heel Nederland deskundig advies geven over wat er wel en niet mogelijk is. Daarbij hanteren wij uiteraard scherpe prijzen en kunt u genieten van eerlijk voordeel.

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul snel het contactformulier in. Wij helpen u snel met het uitzoeken van het juiste klimmateriaal.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord