050-2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Dak- en valbeveiliging

Waarom dak- en valbeveiliging?

Wanneer uw bedrijf op het dakwerkzaamheden uitvoert, bent u als ondernemer verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkmilieu op het dak. Wanneer uw personeel vanaf 2,5 meter werkt  is het aan u om te zorgen dat zij geen risico lopen tot vallen. Dak Safety Noord helpt u hier graag bij! Wij zijn u niet alleen van dienst in Groningen, maar door het hele land!

Welke veiligheidsvoorzieningen zijn geschikt?

Wanneer u te maken heeft met werkzaamheden op het dak die van korte duur zijn, is het raadzaam om te werken met persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze beschermingsmiddelen zijn bedoeld om vast te zetten aan geteste ankeringspunten of kabelsystemen. Wanneer er langlopende projecten plaatsvinden is het raadzaam om valbeveiligingssystemen en daktoetreding toe te passen.

De juiste veiligheidsvoorzieningen voor uw situatie

Wij van Dak Safety Noord selecteren voor u het beste klimmateriaal passend bij uw situatie. Tevens leveren we een assortiment klimmateriaal uit onze voorraad. Dit kan uiteenlopen van:

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul snel het contactformulier in. Wij helpen u snel met het uitzoeken van het juiste klimmateriaal.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Locatie Dak Safety Noord

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050-2600008


info@daksafetynoord.nl

Sitemap

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord