050 - 2600008

Dak Safety Noord: Valbeveiligingssystemen en klimmaterieel

Kom erachter wanneer je dakbeveiliging nodig hebt 

Je bent zelfverantwoordelijk voor de veiligheid op uw dak. Laat daarom niks aan toeval over. Je moet er toch niet aan denken dat er je iets overkomt wanneer je aan het werk bent op een dak. Lees hier wanneer je beveiliging in moet schakelen. 

Welke wet en regelgeving is er omtrent dakbeveiliging? 

Wanneer jij aan het werk bent op een dak, met een hoogte van 2 meter 50 is vallen zeer gevaarlijk. Daarom is het van een groot belang dat de minister van sociale zaken en werkgelegenheid ervoor zorgt dat er wetten komen op gebied van veiligheid. Daarom zijn er regelmatig inspecties omtrent dak veiligheid. Dit natuurlijk met doel om ongevallen te voorkomen.  

Wat kan jij doen om jou veiligheid te garanderen?

Er zijn een aantal verschillende dingen die jij kan doen, zoals veilig klimmaterieel aanschaffen. Elke dag vallen er meerdere gewonden. Het gebruik van klimmaterieel is van noodzaak wanneer je gaat klimmen. De manier van gebruik is hierbij ook van groot belang. Je moet je niet voorstellen dat je het benodigde materiaal hebt en het toch fout gaat, door fout gebruik ervan. Klimmateriaal moet voldoen aan bepaalde eisen en regelgeving.    

Feitjes over klimmaterieel  

 

Het is dus van groot belang dat jij alle informatie omtrent dakbeveiliging weet. Lees je daarom goed in en kijk voor de zekerheid altijd op onze website, want jij wilt toch niet dat iemand valt onder jouw verantwoordelijkheid? Of dat je zelf valt?  

 

 

 

 

 

 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis offerte aan

Sitemap

Valbeveiliging

Dakveiligheid

Service & onderhoud

Projecten

Over ons

VCA Keurmerk

Bel Dak Safety Noord

Kennis en kunde in veiligheid.

slogan

050 - 2600008

 

info@daksafetynoord.nl

De Vlasakker 36
9781 LH Bedum

Locatie Dak Safety Noord

Neem contact op met Dak Safety Noord

Mail Dak Safety Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis offerte aan

Dak Safety Noord